Известие

Collapse
No announcement yet.

Ето я! Новата Алфа Ромео Mi.To 2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

може да имат договорче за реклама с майкрософт , което означава допълнително пари за разработка
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
      Fiat 500 е конкуренциия на МИНИ, а то изобщо не е евтино.
      Цената му започва от 20 000лв за базовия модел.

На мене МиТо вътре ми прилича на Сеат Леон. Дано наистина да не изглежда така вътре, че с цено от 35-40к лв си е направо смях. То ще дойде почти колкото 159
      Това Фиатче го правят в Полша, и като се сетя кви проблеми даваха Seicento i Cinquecento, които също бяхя произвеждани там, тая цена не ми се вижда нормална. Никога не бих дал 10 - 15000 евро за кола - детска / дамска играчка, дори и да ги имах на разположение
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

500 е моден аксесоар
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
          Първоначално публикувано от georgyg
          Fiat 500 е конкуренциия на МИНИ, а то изобщо не е евтино.
          Цената му започва от 20 000лв за базовия модел.

На мене МиТо вътре ми прилича на Сеат Леон. Дано наистина да не изглежда така вътре, че с цено от 35-40к лв си е направо смях. То ще дойде почти колкото 159
          Това Фиатче го правят в Полша, и като се сетя кви проблеми даваха Seicento i Cinquecento, които също бяхя произвеждани там, тая цена не ми се вижда нормална. Никога не бих дал 10 - 15000 евро за кола - детска / дамска играчка, дори и да ги имах на разположение
          В момента (а и последните 4 години) завода в Тихи, Полша, дава най-високо качество от целия концерн Фиат/Алфа Ромео/Ланча.

За справка - при продължителние тест на Аутобилд 100 000 км Фиат Панда (която си е Фиат 500 с друга каросерия) получава оценка 5 или 5+(ще проверя) и се нарежда по качество и надеждност веднага след Мазда, Хонда и Тойота.

Единствената повреда за 100 000 км бил некъв датчик за нивото на спирачната течност, заради който постоянно светела лампата на таблото.

В момента тече продължителния тест на Фиат 500 и засега (вече са минали 23 000 км) колата е без никакви забележки - оценката е отличен 6 (засега

Алфа 159 Спортвагон 2,4 жтдм при 18 000 км тотално е счупила мотора и в момента теста продължава със сменен двигател (досега са изминати 52 000 км).
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Сънувам ли все още...?...или това е моята нова кола...... тия, кога ще направят нещо, което да не ми хареса...

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

последното Алфа Ромео МиТо видео...

http://carbloger.com/?p=35
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                е не, не мисля, че мога да понеса и уиндоус бутон и на волана вече...
                лиценз, ениуан? елате елате.... ) хохо

а МС рулез але але
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                  Първоначално публикувано от Pinky
                  е не, не мисля, че мога да понеса и уиндоус бутон и на волана вече...
                  лиценз, ениуан? елате елате.... ) хохо

а МС рулез але але
                  мдааа, винаги съм твърдял, че M$ е маркерингова компания, не софтуерна
                  Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Поне лесно ще се краква ....
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Working...
                    X